jeskyně

PRO NÍZKÝ ZÁJEM MUSÍME VÝPRAVU ZRUŠIT, SNAD BUDE V LISTOPADU LEPŠÍ KONSTALACE HVĚZD.

Existují i jiné jeskyně než ty krásné a čísté, kde si zaplatíte vstupné a můžete se procházet po betonvém chodníčku… Už nejméně popáté se roveři vyprví do jeskyní pod správnou našich kamarádu ze speleologické základny ve Vílémovicích (u Blanska). Průvodci nám budou jednak čelnové speleologického klubu a skauti Žluté ponorky – Čerčil a Bohouš, ale i další místní speleologové.

Bydlet budeme na speleologické základně a stravovat se budeme společně od sobotního rána. Cestovat budeme auty nebo vlakem, podle počtu účastníků, sraz v pátek v 17hod v klubovně!

Program:

Pátek  – příjezd na místo a dle množství energie večerní výprava po okolí.

Sobota – výprava do pracovní jeskyně, kdy budeme pomáhat s čištěním průchodu do nových objevů a pak výprava do nějaké větší, ověřené a probádané jeskyně. Večerní čarodějnický oheň.

Neděle – návrat kolem oběda.

Co s sebou za vybavení: kompletní náhradní oblečení a boty, které přivezete domů od bahna a mokré, helmu (na lyže, hokej, kolo), čelovku a náhradní baterky, pracovní rukavice, spacák, 400 Kč na poplatek za ubytování, zaplacení cesty a společného jídla (mějte vlastní svačinu na pátek) zbytek peněz případně vrátíme.

Pokud by někdo chtěl jet na výpravu, ale nechce do jeskyní tak určitě může také jet a v čase kdy budou ostatní pod zemí může podnikat výpravy po okolí a připravovat večeři :-).

Dotazy směřujte na Čuzla.